Sylvac AG is een traditioneel familiebedrijf

Familiebedrijven onderscheiden zich van andere ‘private’ bedrijven door hun langetermijnvisie en gezonde financiële structuren. Ze zijn daardoor ook minder geneigd zijn tot speculatieve activiteiten. Sylvac SA heeft gedurende 50 jaar deze stabiliteit gecultiveerd en werd ruimschoots beloond door de uitzonderlijke loyaliteit van haar medewerkers. Deze loyale werknemers identificeren zich met deze waarden en geven blijk van een opmerkelijke mate van betrokkenheid.

Sylvac SA is gevestigd in Franstalig Zwitserland, een regio die wordt beschreven als de bakermat van de allernieuwste microtechnologie. We ontwikkelen, ontwerpen en produceren onder andere digitale schuifmaten, meetklokken, optische meetsystemen en instrumenten voor industrieel gebruik. Op basis van een vindingrijke mix van expertise op het gebied van elektronica, mechanica en geometrische meettechniek staan ​​onze uiterst nauwkeurige producten bekend om hun innovatie en hooggewaardeerde Zwitserse kwaliteit.

Een uitzonderlijke wereldwijde aanwezigheid

Ondanks zijn bescheiden omvang in wereldwijde termen, is Sylvac SA uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van dimensionale metingen. Sylvac instrumenten worden in meer dan 50 landen gedistribueerd door een netwerk van loyale vertegenwoordigers. Daarnaast zijn er ook verschillende prestigieuze merken die hun vertrouwen in ons stellen.

Een oplossings- en servicegerichte strategie

Door onze interesse voor de steeds complexere kwaliteitseisen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, zijn we in staat om op te treden als een echte partner voor wie de afronding van een verkoop slechts een startpunt is. Sylvac SA en zijn partners werken stroomopwaarts om al onze klanten de meest geschikte oplossingen te bieden. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar de kwaliteit van de dienstverlening.

Samenvattend

Traditie, ontvankelijkheid, vindingrijkheid en durf, evenals nauwkeurigheid en aandacht, zijn enkele van de woorden die het best beschrijven waar we voor staan en wat we aanbieden bij Sylvac SA.

Meer informatie over Sylvac vind u ook op hun eigen website.