Sylvac, Trimos en Wyler worden in Nederland exclusief door Andes Meettechniek geleverd

Even kort voorstellen, de Zwitserse kwaliteitsmerken in de meetbranche Sylvac, Trimos en Wyler.
Sylvac Logo

Sylvac is een traditioneel Zwitsers familiebedrijf. Zij maken digitale high-tech meetinstrumenten, zoals schuifmaten, schroefmaten, meetklokken, digitale meettasters en hoogtemeters. Deze toonaangevende wereldspeler op het gebied van geometrische meettechniek verkoopt haar producten in meer dan 50 landen . In Nederland als exclusief leverancier verkocht door Andes Meettechniek.
Meer informatie over Sylvac vindt u hier.

Al meer dan 40 jaar biedt Trimos een breed scala aan producten en oplossingen in de dimensionale meettechniek. Hun producten worden ontwikkeld en gemaakt in Zwitserland. Trimos staat bekend om hun excellente producten. De Trimos lengtemeetbank en de Trimos hoogtemeter zijn dan ook echt een begrip in Nederland en daarbuiten. In Nederland als exclusief leverancier verkocht door Andes Meettechniek. Meer informatie over Trimos vindt u hier.

Sinds de oprichting van Wyler in 1928 voorzien zij bedrijven over de hele wereld van hoogwaardige hoekmeetinstrumenten, die gemakkelijk in gebruik zijn. Zij maken precisie waterpassen en sinds 1970 ook digitale waterpassen. Het nauwkeurig meten van hoekverdraaiing is een complex vakgebied, waar Wyler expert in is. In de Benelux als exclusief leverancier verkocht door Andes Meettechniek.
Meer informatie over Wyler vindt u hier.

Daarnaast zijn we ook leverancier van onder andere:

Diatest-Logo

Dé specialist in het opmeten van diameters met een repeteernauwkeurigheid t/m 0,0002 mm is Diatest. Meer informatie over Diatest vindt u ook op hun eigen website.

 

LW-Logo

L&W GmbH is de ontwikkelaar van onder andere het softwarepakket QMSOFT® en heeft meer dan 20 jaar ervaring in zowel de theorie als de praktijk van kwaliteitscontrole. Meer informatie over L&W vindt u ook op hun eigen website.

Bowers Group is een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor het meten van boringen. Ze bieden diverse nauwkeurige en effectieve manieren om boringen en interne kenmerken te meten, zoals diameter, schroefdraaddiameter, spiebanen, groeven, etc. Bowers’ XT3-reeks digitale interne micrometers zijn een begrip in de markt. Meer informatie over Bowers vindt u op hun eigen website.

Ash Vision is een vooruitstrevend bedrijf, dat is gespecialiseerd in visuele precisie inspectie. Het is hun missie om ‘s werelds meest geavanceerde inspectietechnologieoplossingen te ontwerpen, bouwen en ondersteunen. Zodat het klanten in staat stelt om de kwaliteit te beschermen, risico’s te minimaliseren en capaciteit te verbeteren.  Meer informatie over Ash vindt u op hun eigen website.

Accretech is één van de meest toonaangevende leveranciers van industriële meettechnologie en de nieuwste apparatuur voor de halfgeleiderindustrie. Accretech helpt bij het implementeren van geïntegreerde oplossingen voor kwaliteitsborging in productieprocessen en voor de productie van halfgeleiders. Meer informatie over Accretech vindt u op hun eigen website.