Trimos producten combineren hoge precisie, innovatie, geavanceerd design en gebruiksgemak.

In een industriële wereld waar kwaliteitscontrole steeds belangrijker wordt, is Trimos er trots op een groot aantal oplossingen te kunnen bieden die beantwoorden aan de behoeften van dimensionale metingen. Elk instrument heeft zijn specifieke toepassing en lost zeker alle vereiste taken op.

Sinds 1972 is Trimos erin geslaagd zichzelf te positioneren als de leider in zijn werkterreinen en garandeert het een “Swiss Made” productiekwaliteitsniveau. Trimos richt zich op 3 segmenten op het gebied van dimensionale metrologie; lengtemeting, 3d-meting en oppervlakteanalyse.

Onze hoofdproductgroepen zijn:

Wij bieden oplossingen op basis van de volgende modulaire items:

  • Instrumenten
  • Groot assortiment accessoires
  • Hardware
  • Software en stuurprogramma’s

Trimos distribueert zijn producten in meer dan 40 landen via een netwerk van agenten. Via deze dealers worden een groot aantal diensten aangeboden, zoals gekwalificeerde technische ondersteuning voor de verkoop van nieuwe instrumenten, perfecte after-sales services en technische training.

Kwaliteit

Kwaliteit is altijd van het grootste belang geweest. Het bedrijf, dat al meerdere jaren ISO9001 gecertificeerd is, streeft ernaar zijn klanten blue-chip producten en -diensten aan te bieden.

Alle instrumenten worden in eigen werkplaatsen ontwikkeld en geproduceerd door hooggekwalificeerde professionals. Daarom wordt de kwaliteit van deze producten gewaarborgd.

Door voor een van onze instrumenten te kiezen, profiteert u van bijna 40 jaar ervaring op het gebied van metrologie. Zo bent u zeker van een top instrument met het keurmerk ‘Swiss Made’.

Als kwaliteit uw doel is, is Trimos uw partner.

Meer informatie over Trimos vind u ook op hun eigen website.